De modellenblog

Den jij model en ben jij op zoek naar tips die je kunnen helpen met onder andere huidverzorging en andere cosmetica? Dan zit je hier helemaal goed want wij hebben de beste tips voor jou op een rijtje gezet.

Tips

Je kan onder andere recepten vinden om je eigen crèmes en scrubs te maken die je een zachte huid geven. Deze crèmes en scrubs zijn geheel natuurlijk en er zijn dus geen schadelijke chemicaliën toegevoegd. Naast de tips over de huidverzorging worden er ook sport- en voedingstips gegeven. Hoe kan je als model het beste je figuur behouden en wat is de gezondste voeding? Alles wat voor modellen relevant is, wordt hier besproken.

Wat gebruiken modellen?

Welke beautyproducten gebruiken de meeste bekende modellen en wat doen zij eraan om bijvoorbeeld in chape te blijven of hun haar zo glanzend mogelijk te houden. Veel modellen hebben hier een boekje over open gedaan en wij hebben dat allemaal voor jou op een rij gezet. Super leuk om te weten en wie weet heb jij er ook wat aan.

Kleding

Als laatste is er nog op een rij gezet wat je allemaal nodig hebt qua kleding als je een model bent. Welke basics moet jij in je kast hebben hangen en met welke kleding kan je die basics het beste aanvullen. Alles wordt hier besproken.

Kortom super handig als je hierin geïnteresseerd bent en hier meer over wil weten. Ook als je niet weet waar je moet beginnen zijn deze tips een perfecte start.