Favoriete cosmetica van modellen

Er zijn zo veel soorten cosmetica op de markt dat de meeste modellen niet meer weten wat ze het beste kunnen kopen. Herken jij dit probleem? Wij hebben voor jou de beste beautyproducten op een rij gezet.
Het is altijd erg belangrijk om je huid zo schoon en gehydrateerd mogelijk te houden.

  • Bioderma sensibio H2O Micelle Solution is een makeup remover die door veel modellen wordt gebruikt. Hij is zacht voor de huid en zorgt ervoor dat je makeup echt goed van je huid af wordt gehaald.
  • Embryolisse Lait-Crème Concentré is een erg effectieve moisturizer. Het zorgt ervoor dat jij een mooie glans krijgt op je huid en dat je huid niet uitdroogt. Daarnaast heeft het als voordeel dat het helemaal geen vet achterlaat op je huid, je huid gaat er dus niet van glimmen. Vooral in de winter wanneer het buiten kouder wordt, is een goede moisturizer erg belangrijk. Door de grote temperatuursverschillen tussen binnen en buiten droogt de huid erg snel uit.
  • Homeoplasmine is een soort balsem die helpt tegen veel kwaaltjes. Deze kunnen variëren van muggenbulten tot eczeem. Homeoplasmine werkt misschien nog wel het best als je het gebruikt als een lippenbalsem om je lippen gehydrateerd te houden.
  • Een product waar veel modellen bij zweren is de kokosnootolie. Dit product is multifunctioneel want het kan worden gebruikt in de keuken maar ook als haarmasker of als een gezichtsmasker.
  • De concealer die onder andere Rosie Huntington-Whiteley gebruikt, is Clé de Peau Beauté Concealer. Deze helpt erg goed tegen de donkere kringen onder je ogen. Daarnaast hydrateert het je huid en is het deels dus ook een moisturizer. Maar vergeet niet dat dit een moisturizer kan vervangen. 

De verdere voorkeur van producten verschilt per model. De makeup merken die vaak worden genoemd door modellen zijn: Bobbi Brown, Chanel en Nars Cosmetics. Maar de meeste topmodellen geven aan niet veel makeup te dragen wanneer zij niet bezig zijn met werk. Dit komt voornamelijk omdat zij hun huid willen laten ademen aangezien ze al zo vaak makeup op krijgen tijdens hun job. 

Terug naar overzicht