Hoe sporten topmodellen?

Modellen moeten altijd in shape blijven. Dit wordt gedaan door gezond te eten en genoeg te sporten. Ieder model heeft een ander sportschema en het verschilt per persoon wat je nodig hebt om op een goed gewicht te blijven. Daarom is het als model erg handig om een personal coach te hebben. Deze zorgt voor een volledig op jou aangepast sportschema en kan je motiveren als je zelf de motivatie even niet meer kan vinden.

Per model hangt het er vanaf wat je leuk vind om te doen en waar je energie en motivatie uit kan halen. Verschillende Victoria's Secretmodellen hebben hun sportgeheimen verklapt. Maar let erop! Dit mag dan misschien wel voor deze modellen werken, dat hoeft niet te betekenen dat het ook voor jou werkt omdat iedereen anders is. 

Alessandra Ambrosio

Alessandra gaat iedere dag naar de spotschool. Hier traint ze afwisselend met en zonder gewichten. Wanneer Alessandra niet met gewichten traint, doet ze onder andere aan yoga, Ballet Beautiful en pilates. Naast deze sporten doet ze ook gewoon aan fitness op apparaten en andere oefeningen zoals squats.

Candice Swanepoel

Candice heeft een echte passie voor Ballet Beautiful, ze doet dit dan ook met veel plezier. Daarnaast bokst ze heel vaak of traint ze met gewichten.

Behati Prinsloo

Behati is haar hele leven al erg sportief geweest, ze is in haar jeugd al begonnen met zwemmen en dit doet ze nogsteeds. Naast het zwemmen doet ze ook aan pilates en golf.

Doutzen Kroes

Onze eigen Nederlandse Doutzen is erg actief en fanatiek bezig met verschillende cardio oefeningen. Hieronder vallen oefeningen zoals touwtje springen, squatten, rennen en boksen. Daarnaast heeft ze ook wel eens gedaan aan Ballet Beautiful maar is hier minder actief mee bezig dan met de cardio oefeningen.

Elsa Hosk

Elsa is voordat zij Victoria's Secret model werd een professionele basketbalspeelster geweest in Zweden. Ze heeft dus altijd al een passie gehad voor sporten. Nu doet Elsa voornamelijk aan dansen, kickboksen touwtje springen en pilates.

Terug naar overzicht