Wat moeten modellen altijd in hun tas hebben?

Als model heb je altijd een tas mee wanneer je naar een casting of opdracht gaat. Dit zijn alle essentials die je sowieso in je tas mee moet nemen. Naast de gewone zaken zoals een portemonnee en mobile zijn dit de speciale dingen die jij altijd bij je moet hebben. 

Paraplu

Altijd handig als het ineens gaat regen. Een paraplu kan er voor zorgen dat je niet helemaal nat wordt geregend en dat je makeup, haar en kleding goed blijft zitten.

Kauwgom

Altijd lekker als je net iets hebt gegeten en behoefte hebt aan een frisse adem.

Snack

Het ergste is als je onderweg bent en je honger begint te krijgen. Je kan wel wat kopen alleen vaak zijn dit ongezonde dingen. Daarom is het handig om een kleine snack in je tas te hebben. Denk hierbij aan iets van noten en zaden. Deze vullen en zijn gezond om te eten.

Een fles water

Als model is het belangrijk om gehydrateerd te blijven. Neem daarom altijd een flesje water mee in je tas! Dit komt soms ook goed uit als je even je handen wil afspoelen en er in de buurt geen wastafel is.

Lipstick of balsem

Je lippen leiden heel veel onder verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kunnen ze snel uitdrogen en hiervoor is een goede lipbalsem erg lekker. Daarnaast kan je door je lipstick mee te nemen deze later op de dag nog bijwerken als het er een beetje is afgegaan.

Spiegel

Een spiegeltje is altijd handig om mee te nemen omdat je zo kan zien of je haar nog goed zit. Daarnaast kan je met een spiegeltje checken of er iets tussen je tanden zit of dat je lipstick nog goed zit.

Borstel

Een borstel is altijd handig om mee te hebben als het een keer hard waait. Dan kun je je haar snel weer in model brengen met de borstel. Wat nog handiger is, is om een kleine borstel te kopen zodat deze nog minder ruimte inneemt in je tas.

Makeupremover doekjes

Na een job vinden veel modellen het heerlijk om de verstikkende makeup eraf te halen. Daarom is het verstandig om makeupremover doekjes in je tas te hebben zodat je deze makeup er gelijk af kan halen.

Terug naar overzicht