Inschrijven bij een modellenbureau

Ben jij een model en zou jij je kansen willen vergroten door je aan te sluiten bij een modellenbureau. Dat kan! Wij bieden professionele maar zeker ook beginnende modellen de kans om zich in te schrijven bij ons modellenbureau Models Included om een leuke modellencarrière op te bouwen. Ben jij pro-actief, spontaan en niet bang om aan een nieuw avontuur te beginnen? Vind jij het daarnaast leuk om voor de camera te staan? Dan ben jij zeer geschikt om een model te worden

Exclusiviteitscontracten

Bij ons zit je niet vast aan een exclusiviteitscontract, hierdoor ben je dus helemaal vrij om je in te schrijven bij andere modellenbureaus. Dit is ook iets wat wij modellen altijd adviseren zodat je kansen op jobs wordt vergroot. Hierdoor doe je dus sneller ervaringen op en ben je sneller thuis in de modellenwereld. Deze ervaring zorgt er dan weer voor dat je in aanmerking komt voor nog meer jobs. 

Model worden?

Wil jij graag model worden bij ons. Ga dan naar de site en schrijf je in! Wij accepteren niet alleen fashion modellen maar modellen van alle soorten en maten. Ook hoef je bij ons niet per se ervaring te hebben om je in te schrijven. De modellen die wel ervaring hebben krijgen na een selectie gelijk een plekje in ons modellenbestand en de modellen zonder ervaring wordt een modellenopleiding geboden. Hiermee zorgen wij ervoor dat elk model goed ontwikkeld aan de slag kan. Daarnaast is de inschrijving voor alle modellen geheel kosteloos.